четвер, 16 квітня 2020 р.

Пасхальні листівки
















Карантин - не привід для байдикування чи просто перегляду серіалів, щоб тільки вбити час. Все одно таким чином не пришвидшиш закінчення домашньої самоізоляції, а от про втрачений час потім будеш шкодувати. Гуртківці з «Юного дизайнера» не сумують і не втрачають намарно час, вони активно опановують нові техніки живопису, радіють приходу весни і зображають її на своїх полотнах. А ще це час для нових експериментів, особливо якщо батьки не стоять осторонь дитячих спроб.
Ось про одну таку цікаву знахідку хотілося б розказати. Одна з учениць гуртка, Гайдук Катерина, дуже любить малювати в стилі аніме, тому її роботи ніби просяться, щоб їх оживили. А ще важливо, коли те, що ми хочемо співпадає з тим, що ми можемо. Саме так і сталося – Катерина намалювала роботу, а її мама зробила анімацію, якою вони з радістю діляться з усіма глядачами сайту.
Хочеться сказати, що це прекрасно, коли батьки підтримують починання дітей і дають подальше життя їхнім роботам, тому що це ніби запускає таке собі вічне колесо творчого руху, надихає на подальші експерименти і бажання створювати нові роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Майстер клас. Тема: "Живопис без допомоги пензлів", робота Наталії Шафранської

Майстер клас. Тема: "Живопис без допомоги пензлів", робота Наталії Шафранської